СЕКРЕТ ВДАЛОГО МАКІЯЖУ

#перевіренонасобі #KUM_cosmetic




Як починається ранок сучасної дівчини? Звичайно ж, зі щоденного макіяжу, завдяки якому вона ,,задає” ритм та настрій новому дню. Щоб даний beauty- ритуал видався ідеальним, необхідно, щоб у найкращому стані були інструменти для його створення. У багатьох із нас виникають труднощі із заточуванням косметичних олівців. Часто саме невдало заточений олівець стає причиною неприємних емоцій на весь день.

 Щоб таких моментів було якнайменше, я вирішила віднайти таку точилку, яка була б для мене надійною помічницею, адже ця річ, без сумніву, потрібна в будь-який косметичці.


У процесі пошуку ідеального варіанту я змінила їх немало і зупинила свій вибір на бренді KUM. Найперше, що відрізняє дану річ від інших марок, – німецька якість, яку можна відчути з перших хвилин роботи з нею. Корпус точилки виготовлено з міцного пластику. Вона має простий, але разом із тим стильний та привабливий дизайн, завдяки якому буде чудово гармоніювати з будь-яким набором в косметичці. Гострі леза ідеально виточують олівець та не ламають його кінчик. 



У даної точилки два отвори – для стандартних та товстих олівців, що є особливо практичним для візажистів, адже формат ,,два в одному” є досить зручний та компактний. Ще одним величезним плюсом є прозорий контейнер з кришкою, який дає можливість легко зібрати сміття з олівця і зберегти при цьому чистими косметичний столик чи сумочку. 



Хоча вибір хорошої та якісної точилки - справа не проста, я задоволена ним. І, звичайно, можу з чистою совістю рекомендувати KUM Cosmetic вам. Особисто для мене така дрібна річ у косметичці - це зовсім не дрібниця! А яке ваше ставлення до даного косметичного інструменту? Чи такою ж важливою вона є для вашого щоденного догляду?Ви вже знайщли свою ідеальну заточку для косметичних олівців?



Комментарии

Популярные сообщения