СМАЧНИЙ ПОДАРУНОК ДЛЯ НАЙДОРОЖЧИХ 



#перевіренонасобі #Candy_Box #candyboxua #ua_blog #ukraine_blog #blogger 

Ви як і я любите дарувати іншим людям приємні та несподівані подарунки? Якщо так, то даний огляд саме для Вас. 

Подарунок – це рух людей назустріч один до одного. Він може передати ваші наміри, почуття, принести радість, надихнути, надати нових сил. Коли я вперше натрапила на CandyBox.ua-сладости в баночках. Подарки любимым, то зрозуміла, що знайшла відмінний варіант для того, щоб якнайкраще виразити свої емоції близькій людині. 

CandyBox - чудо-баночки з солодощами найрізноманітніших форм та смаків. Вони розмалюють красками позитивних емоцій навіть найпохмуріший день. 




Завдяки натуральному складу ними можуть насолоджуватись і дітки, для яких створено окрему лінію цукерок - Kid's Box. Тут і риженькі лисички, і яскраві маршмеллоу та морозиво, і навіть добрі та зовсім безпечні акули. Малюки будуть в захваті від такого казкового та дуже смачного подаруку, тому не забудьте зробити додаткові запаси🙃

Для тих, хто шукає романтичний подарунок, сворено серію баночок Love Box, які наповненні різноманітними видами найсмачніших сердечок. Такі солодощі без слів зможуть розповісти про ваші почуття. А для створення більш інтимної атмосфери, можна спробувати баночку Sexy Box, яка додасть пікантності вже більш близьким стосункам. 

В сьогоднішньому огляді я поділюсь з вами враженнями від ідеальної баночки з серії Love Box mix, яка дозволяє поєднати в одному наборі будь-яких три види солодких сердечок. Моя сім'я з задоволенням продегустувала солодощі і вони отримали максимально високу оцінку. 



Всі протестовані нами цукерочки мають насичений смак вишні. В їх основі натуральні компоненти - сироп глюкози, цукор, желатин, фрукти і рослинні концентрати. Сердечка, що покриті смачненькими білими крихтами, сподобаються прихильникам солодко-кислих смаколиків. Особисто мене особливо вразили своєю оригінальністю біло-червоні серця зі смаком вишні та зефіру, на кожному з яких можна знайти любовне послання. Простими та водночас дуже ароматними та насиченими є милі яскраво-червоні сердечка. При тому, що всі три види цукерок мають смак вишні, кожен із них індивідуальний та не схожий на інший. 




Як підсумок, можу сказати, що CandyBox - це дуже смачно, стильно і оригінально. Такий подарунок прийдеться до смаку кожному. Перевірено на собі!😉 



Для тих, хто хотів би дізнатись про весь асортимент магазину, залишаю посилання: 👉 https://vk.com/candyboxua 👉 https://www.facebook.com/candybox.ua/?fref=ts






Комментарии

Популярные сообщения